2022-03-09 07:35:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma értékes meglátásaid lehetnek, figyelj egy picit befelé

Napi horoszkóp március 9-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma hajlamos lehetsz arra, hogy elkapkodott döntéseket hozz. Bár tegnap még az volt a szerencse, ha gyors voltál, ma az elhamarkodottság azonban nem tesz jót. Hallgass egy józanabb, idősebb emberre!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Se szívügyekben, se pénzügyekben, befektetési kérdésekben ma senki másra ne hallgass, csak a saját megérzéseidre, tapasztalataidra. Így biztosan jobban jársz, mintha hagyod, hogy mások próbálják meg irányítani a tetteidet. Ez esetben a haragod is rájuk szállna.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyébe lépett. Érdekes lehetőségek várnak rád, és végre erőt is érzel ahhoz, hogy ezt mind ki is aknázd. A megvalósításhoz azonban még valaki más is kell. Ráadásul ő is belőled, a hitedből, lelkesedésedből merít erőt ahhoz, hogy a segítségedre legyen.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma átlagon felüli támogatottságot élvezhetsz a környezeted, munkatársaid részéről. Egy emberként állnak ki melletted bizonyos döntő kérdésekben. Ha valami új dologba szeretnél belevágni, akkor ez a legjobb nap, hogy elkezdd.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma már nem teheted meg, hogy tovább halogasd egy kompromisszum megkötését. Akár mennyire is szerettél volna erősnek látszani, az erő néha épp abban van, hogy képes vagy meghajolni is. Még mindig jobb azt tenni, mint megtörni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzed, soha nincs módod rá, hogy nyugalomra lelj, pedig minden vágyad az lenne. Holott tudat alatt mégis gátolod magad ebben. Próbáld meg a lelkedben igazán gyakorolni az elengedést. Nem kell mindennek megfelelni.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzed, hogy most nem kifelé, hanem befelé kell munkálkodnod. Valamit érlelsz magadban: talán egy gondolat, egy terv, sőt, talán egy új élet formálódik benned. Ehhez csendesség kell.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jól állnak a csillagaid: pontosan tudod, mik a céljaid, és az eszközeid is megvannak ahhoz, hogy meg is valósíthasd őket. Csak még azt az egyet nem tudod, hogy kit kápráztass el a tetteiddel. Ezen azonban még ráérsz gondolkodni.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A párkapcsolatodra kellene koncentrálnod, mert az utóbbi időben nagyon elhanyagoltad a párodat érzelmi téren. Vagy éppen fordítva: úgy érzed, hogy a társad nem törődik veled, nem halmoz el elég gyengédséggel, figyelemmel. Ma értékes meglátásaid lehetnek, figyelj egy picit befelé.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Fenntartások nélkül bízol az adott szóban, mivel saját magadból indulsz ki. Azonban mások korántsem olyan szavahihetőek, mint te. Ezért ma jobb, ha csak az írott szóban bízol. Te is inkább írd le minden szavadat, bizonyítékképpen.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy véled, hogy ha te őszinte és becsületes vagy, akkor majd mások is azok lesznek veled szemben. Sajnos, a játszmákat nem mindenki játssza tisztán. Ám ez mégsem ok arra, hogy te ne így tegyél. Mert neked nem megy a simliskedés.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Békés napot remélhetnek a Halak jegy szülöttei. Mindent a saját tempódban végezhetsz, senki nem sürget, nem állnak mögötted türelmetlenül. Még arra is van módod, hogy azzal foglalkozz, ami többet jelent munkánál... A Merkúr ma a Halak jegyébe lépett, és végre az válik előnnyé a világban, amit te tudsz: az empátia, a kreativitás, az érdekes meglátások.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: